Stūres reikas remonts un restaurācija | Oranž Garaž

Stūres reikas remonts un restaurācija

Stūres mehānisma (reikas) atjaunošanai izmantojam jaunākās tehnoloģijas. Remontējot stūres mehānismu, tas tiek pilnībā izjaukts, lai novērtētu vārpstas, blīvslēgu un blīvslēgu stāvokli un šīs detaļas tiek aizvietotas ar jaunām.

Stūres mehānisma ( stūres reikas ) remonts
Pēc remontdarbu veikšanas stūres reika tiek pārbaudīta uz stenda, kurš imitē stūres reikas darbību. Pārliecinoties par mehānisma darbaspēju un defektu neesamību, stūres mehānisms tiek uzstādīts uz automašīnas. Pēc remonta stūres pastiprinātāja sistēmā nomaina šķidrumu, iepriekš to iztīrot. Nomainot stūres mehānismu automašīnai veic arī savirzes regulēšanu. Veicamie darbi: stūres reikas diagnostika, stūres reikas noņemšana, uzlikšana, stūres reikas izjaukšana, salikšana, pārbaude uz stenda, savirzes pārbaude un regulēšana, stūres reikas remonts un atjaunošana, stūres reikas regulēšana un pārbaude.
Cena sākot no: 70 €
Stūres pirksti, stūres stieņi
Pēc stūres pirkstu un stieņu nomaiņas ir nepieciešams veikt riteņu ģeometrijas regulāciju. Ja riteņu ģeometrija nav regulēta automašīna var pastiprināti dilt riepas un automašīnas vadāmība var būt apgrūtinoša.
Cena sākot no: 15 €

Pieteikums servisam



Adrese

Senču iela 2c, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1012, Latvija

Tālrunis

+371 26006006 - Autoserviss
+371 20029300 - Rezerves daļas